I hjärtat utav Österlen

Hotell i Österlen är en pärla ute på Österlen. Om du vill ta dig ut på landet och hitta ett guldkorn så bör du definitivt besöka Hotell i Österlen. Går du i bröllopstankar eller känner du någon som ska gifta sig, kom ut till Hotell i Österlen för en rundvandring. Här finns underbara lokaler och en fantastisk miljö för ert dröm bröllop. Hotell i Österlen har i flera år varit framgångsrika inom bröllopsarrangemang. Hotell i Österlen kan med glädje presentera våra nöja kunder, som har recenserat oss med fem stjärnor. Både för vår goda mat, miljö, service och helheten. Hotell i Österlen kan baka era tårtor eftersom vi har väldigt duktig personal. Bröllopsfesten håller till i vårt gamla bränneri här på Hotell i Österlen. Vi brukar rekommendera att festen börjar med en fördrink ute på uteserveringen för att sedan gå in och vandra genom det fina huset och hamna i den stora festsalen. Hotell i Österlen har en fin utsikt över öppna landskap från festsalen. Vid bordet serveras Hotell i Österlens säsongsbetonade mat som görs i samråd med brudparet. Efter maten blir det givetvis kaffe och avec inne i Hotell i Österlens mysiga bibliotek.
hav
Natten avslutas sedan med dans och vickning i restaurangen. Något som Hotell i Österlen har märkt är väldigt populärt är att brudparets gäster övernattar på hotellet och dagen efter blir det en stor brunch. Om det är sommar och vädret tillåter så serveras brunchen på Hotell i Österlens härliga uteservering. Vi på Hotell i Österlen har erfarenhet av mer än hundra bröllop, så man kan säga att vi kan vår sak. Utöver bröllop så är man såklart välkommen till Hotell i Österlen i andra ärenden. Vi erbjuder till exempel teambuilding. Det är ett roligt alternativ till den vanliga trötta konferensen. Hotell i Österlen arrangerar vandringar, matlagning och vi kan även hålla föredrag med inspiration från vår egen utveckling av Hotell i Österlen. Att konferera i en spännande miljö väcker inspiration och nya sinnen hos deltagarna. Detta brukar resultera i mycket nytänkande och således en riktigt bra effekt av hela konferensen. Att ta med sig sina anställda till ett Hotell i Österlen kommer att göra stor skillnad för er i ert arbete. Hotell i Österlen har ett standardupplägg som brukar börja med att vi åker till ett härligt vattenfall i Österlen. Vi besöker även bokskogen där vi grillar, allt detta hjälper Hotell i Österlen till att arrangera. Vi åker även ut mot havet och på eftermiddagen blir det konferens med kaffe och kaka som bakats på Hotell i Österlen. På kvällen får alla deltagare vara med i Hotellets kök och laga mat. Detta är en mycket uppskattad tillställning på Hotell i Österlen.

Efter matlagningen avnjuts maten i stora salen. Sedan får alla deltagare sitta framför brasan, sammanställa dagens upplevelser och man får gärna fylla i en enkät om hotell i Österlen. Sedan blir det en god natts sömn i våra mjuka och härliga sängar. Hotell i Österlen kan ta emot stora sällskap, ni är välkomman om ni är två personer eller hundra. För vår del spelar det ingen roll. Det viktigaste för oss är att ni är nöjda med er vistelse och vill återkomma till Hotell i Österlen. Vi har blivit stora på grund av att hotellet är så gästvänligt och många av våra gäster pratar så väl om oss på Hotell i Österlen.